شیره انگور

يکشنبه 27 بهمن 1398
18:29
زلال احمدی

مواد لازم :
انگور : ۶ کیلوگرم
خاک کهنه : ۴ قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
پس از گرفتن آب انگور، با صافی پارچه ای آب انگور را صاف می کنیم.
خاک و با سه لیوان آب مخلوط می کنیم.
آب انگور را روی شعله قرار می دهیم تا ولرم شود بطوریکه انگشت دست داخل آن گرم شود اما نسوزد، شعله را خاموش می کنیم.
خاک را صاف کرده و داخل آب انگور ولرم می ریزیم و هم می زنیم.


[ بازدید : 131 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه دو مدل پلوب خوشمزه+ طرز تهیه کله جوش

چهارشنبه 23 بهمن 1398
0:17
زلال احمدی

انواع خوراک‌های پلویی در ایران

تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران می‌باشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته به‌طور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران می‌شده‌است؛ ولی تنوع خوراک‌هایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمی‌شود و ده‌ها مورد پلو درست می‌شود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع ته‌دیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است. امروز قصد داریم دو مدل پلوی خوشمزه و مجلسی رو به شما آموزش بدیم.


[ بازدید : 142 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

سمبوسه مرغ

يکشنبه 13 بهمن 1398
1:39
زلال احمدی


مواد لازم :
سینه مرغ آبپز شده یک عدد
سیب زمینی نگینی ۲ عدد
جعفری چند شاخه
فلفل دلمه ای نصف عدد
پیاز یک عدد
قارچ یک بسته
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
سس گوجه فرنگی چند قاشق
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
خمیر آماده مخصوص سمبوسه (یوفکا مستطیل شکل)


[ بازدید : 123 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه

پنجشنبه 26 دی 1398
9:16
زلال احمدی

مواد لازم شیرینی گردویی
زرده تخم مرغ:4 عدد بزرگ
شکر یا پودر قند :½ پیمانه
وانیل :¼ قاشق چایخوری
گردو:½ 3 پیمانه خرد شده
رنده پوست لیمو:¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو)
 شیرنی پفکی
شیرنی پفکی

[ بازدید : 111 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

آموزش گام به گام و طرز تهیه “شیرینی کشمشی”

سه شنبه 24 دی 1398
11:13
زلال احمدی

دستور پخت شیرینی کشمشی ترد و خوشمزه

شیرینی کشمشی بخشی از شیرینی هایی است که فوق العاده آسان و زود درست و پخت میشه و مواد اولیه اش هم تو اغلب منازل حاضر می ب

حالا به جای اینکه از قنادی ها این شیرینی را بخرید طرز تهیه این شیرینی کشمشی را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید و سپس اقدام به درست کردن آن کنید تا هم به باب میل خود این شیرینی را مهیا نماید و هم اینکه به سلیقه خود آن را تزیین کنید و از خوردن برای یک عصرانه با چای در کنار عزیزانتان بهترین لذت را تجربه کنید.

مواد لازم شیرینی کشمشی



[ بازدید : 150 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرزتهیه “کوکوسبزی” به صورت خیلی حرفه ای و مجلسی

دوشنبه 23 دی 1398
16:02
زلال احمدی

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی :

  • سبزی (گشنیز،ترخون،ریحان،تره،پیازچه،جعفری ،شوید) :2 لیوان
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • پیاز رنده شده یا نگینی : 1 عدد
  • گردوی خرد شده :4 قاشق غذا خوری
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه :به میزان لازم
  • روغن حیوانی : 1 قاشق چایخوری تا1 قاشق مربا خوری


[ بازدید : 124 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ

دوشنبه 23 دی 1398
14:15
زلال احمدی

مواد لازم برای کروسان گردویی

  • 230 گرم کره
  • 23 0 گرم پنیر خامه ای
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 پیمانه آرد
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 پیمانه گردو
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای

کروسان گردویی



[ بازدید : 119 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

اصول پخت “کیک یزدی” یا فنجانی خوشمزه و خانگی

دوشنبه 16 دی 1398
11:32
زلال احمدی

کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید !
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.

کیک یزدی

( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرایی های مجلسی می باشد)

مواد لازم برای کیک یزدی
آرد سفید:300 گرم
تخم مرغ :3 عدد
شکر :200 گرم
ماست غلیظ :150 گرم
روغن مایع :175 گرم
عسل:یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری
گلاب:3 قاشق غذاخوری

[ بازدید : 152 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

فرهنگ غذایی چیست ؟

يکشنبه 15 دی 1398
12:59
زلال احمدی

انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت‌های آشپزی، تمایل‌ها و تنفرها، آگاهی جمعی، اعتقادات، تابوها، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می‌نگرند. به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ، غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می‌بیینند.



[ بازدید : 108 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

آشنایی با غذاهای خوشمزه چهار گوشه ایران

شنبه 7 دی 1398
21:45
زلال احمدی

بدون شک یکی از خاطره انگیزترین مراحل سفر، بخش خوراکی‌هاست. همه گردشگران در مسافرت‌ همیشه می‌خواهند مزه‌های مختلف را با طعم محلی هر شهر تجربه کنند.

در ادامه به غذاهای محلی و خوش‌مزه شهرهای چهارگوشه ایران اشاره شده است.


[ بازدید : 138 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزباشی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]