شما در حال مشاهده نسخه موبایل وبلاگ

آشپزباشی

هستید، برای مشاهده نسخه اصلی [اینجا] کلیک کنید.

سالاد ماکارونی

بهترین روش برای درست‌کردن سالاد ماکارونی

استفاده از انواع کالباس در درست‌کردن سالاد ماکارونی، مانند قانونی نانوشته در بین افراد جا افتاده و سبب شده است تا بسیاری از کسانی که به این سالاد علاقه دارند، به دلایلی مانند مضر بودن کالباس، قید تهیه‌ و نوش‌جان‌کردن این پیش‌غذای خوشمزه را بزنند؛ اما درست کردن سالاد ماکاروني بدون کالباس نیز ممکن است و می‌توانید مواد دیگری را جایگزین کالباس کنید. به عنوان مثال سالاد ماکارونی با تن ماهی یکی از این دستورهای محبوب است. اما ما امروز قصد داریم به شما یاد بدهیم که چطور می‌توانید بدون کالباس و ژامبون نیز یک سالاد ماکارونی بسیار لذیذ را در مدت زمانی کوتاه آماده کنید. با ما همراه باشید تا با ساده‌ترین روش‌های درست‌کردن سالاد ماکارونی بدون کالباس و ترفندهای سالاد ماکارونی آشنا شوید و یک گزینه‌ی بسیار سریع و خوشمزه را به منوی غذایی خود اضافه کنید.

مواد لازم سالاد ماکارونی با طرز تهیه ای خوشمزه

خیار شور 200 گرم

هویج 2 عدد بزرگ

ماکارونی فرمی 1 بسته

فلفل دلمه 1 عدد

نخود سبزپخته شده 200 گرم

ذرت شیرین پخته شده 250

گرم

ژامبون مرغ 300 گرم

لیمو ترش 1 عدد

سس مایونز 500 گرم

روغن زیتون نصف ته استکان قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان کافی


طرز تهیه سالاد ماکارونی لذیذ

برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، زرد چوبه و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارانی هاست بپزد تا کاملا نرم شود.

بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارانی ها بهتر شود.سپس ماکارانی ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند.

بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی، ذرت،ژامبون نگینی خرد شده،فلفل دلمه ریز خرد شده،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارانی پخته آماده شده مخلوط میکنیم.

برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز را می ریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند.

سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.

نکات طلائی در تهیه سالاد ماکارونی:

اگر بلافاصله قصد خوردن سالاد ماکارونی را ندارید و می‌خواهید در یخچال باقی بماند، به آن سس اضافه نکنید. یک الی دو ساعت قبل از مصرف سس را اضافه کنید تا سالاد تازگی و طراوت خود را داشته باشد.

طرز تهیه سالاد ماکارونی که به آن پرداختیم مناسب ۴ تا ۵ نفر است. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت‌های مواد اولیه را تغییر دهید.

در سالاد ماکارونی از تخم مرغ پخته به جای سیب زمینی می‌توانید استفاده کنید.

دستور تهیه دسر شکلاتی خوشمزه

مواد لازم برای دسر شکلاتی

  • شکلات تخته ای 250 گرم
  • خامه 300 گرم
  • شیر 4 پیمانه
  • پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه دسر شکلاتی

اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و آسان برای پذیرایی از مهمان های خود هستید این دسر را از دست ندهید ، درست کردن این دسر بسیار ساده است و برای یک میان وعده بسیار مناسب میباشد.

ابتدا شیر را در قابلمه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود، حالا شکلات تخته ای را خرد کرده و در قابلمه ای بریزید.

در مرحله بعد خامه را افزوده و پودر ژلاتین را هم اضافه کنید.

همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، زمانی که شکلات ها آب شد زیر شعله را خاموش کنید و اجازه جوشیدن را به مواد ندهید.

مواد را از صافی عبور داده بگذارید کمی خنک شود.

حالا در این فاصله قالب را چرب کرده مواد دسر را داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

بعد از اینکه دسر خوب بسته شد آن را در دیس پذیرایی بکشید و با خامه تزیین کنید.

اطلاعات بیشتر : دسر شکلاتی

‬نکات

مزه این دسر به نوع شکلات تخته ای اون هست, پس شکلات تخته ای تون رو از نوع خوشمزه انتخاب کنید.

اگر این دسر موقع حرارت دادن, قل بزنه, سفت میشه و لطافت خودش رو از دست میده!

برای کیفیت بهتر تمامی دسرها, اونا رو از صافی رد کنید و در قالب مورد نظر بریزید.

ظرفی که قراره دسر رو در اون برگردونید, همیشه کمی خیس کنید تا اگر دسر وسط ظرف نیفتاد بتونید با کمی تکان دادن ظرف اونو جا به جا کنید و به وسط ظرف منتقل کنید.

نکات تکمیلی در مورد دسر شکلاتی

دسر شکلاتی جزو دسر – انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد.
دسر شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد.

طرز تهیه پاستا آلفردو لذیذ در خانه

طرز تهیه پاستا آلفردو لذیذ

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ با اصول حرفه ای

پاستا یک اسم ایتالایی می باشد که برای این غذای فوق العاده لذیذ در نظر گرفته شده است که در انواع مختلف و طرز تهیه های دیگر قابل طبخ می باشد که به جرات می توان گفت که همه ی آن ها طعم های خاص و عالی خود را دارند.

پاستا با سس آلفردو و مرغ را ما در ادامه این مطلب برای شما در آشپزخانه نمناک بیان کرده ایم ، ما را همراهی کنید تا به طور کامل این طرز تهیه پاستا را مشاهده نمایید :

قبل از همه این مواد را برای درست کردن سس آلفردو آماده نمایید.

  • کره :یک چهارم پیمانه
  • خامه :یک پیمانه
  • سیر:یک حبه (خرد شده)
  • پنیر پارمزان رنده شده:یک پیمانه و نیم
  • جعفری تازه : یک چهارم پیمانه (ریز شده)

طرز تهیه سس برای پاستا

تابه متوسطی را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.

سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه ای بجوشد.

بعد جعفری ، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید.

پاستا با سس آلفردو

مواد لازم برای تهیه پاستا

  • پاستا :500 گرم
  • کره :نیم پیمانه
  • سینه مرغ(پخته و تکه تکه شده) :300 گرم
  • جعفری :اندکی برای تزئین
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا

در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید . بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند.

در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.

در فاصله پختن پاستا در آب جوش ، در تابه ای دیگر ، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس نمک ، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دارشوند .

پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود.بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.

چند نکته برای طرز تهیه پاستا

  • هر چند سیر تازه عطر بی نظیری به غذای شما میدهد ولی میتوانید به جای سیر تازه از دو قاشق غذا خوری پودر سیر هم استفاده کنید.
  • جای کره هم میتوان روغن زیتون را جایگزین کرد.در نهایت برای تزیین سس آلفردو از ریحان تازه استفاده کنید تا مزه و جلوه غذای شما چند برابر شود.

خواص خوردن پاستا

تیم تحقیق کیفیت رژیم غذایی و مصرف مواد مغذی را در افراد پاستاخور و افرادی که پاستا نمی خوردند مقایسه کردند.
بررسی ها نشان داد افرادی که پاستا می خوردند دارای مصرف بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فولات، آهن، منیزیم و فییر رژیمی بودند. همچنین این افراد کمتر چربی اشباع شده و قند افزودنی مصرف می کردند.
این تنها گزارش در مورد خواص مصرف پاستا نیست. سال گذشته محققان با بررسی 23 هزار ایتالیایی دریافتند مصرف پاستا با کاهش شاخص توده بدنی مرتبط است.
همچنین تحلیل و بررسی حدود 50 مطالعه هم نشان می دهد که رژیم غذایی کم کربوهیدرات به اندازه رژیم غذایی کم چرب و با کربوهیدرات بالا در کاهش وزن موثر است.

درست کردن زولبیا و بامیه مخصوص ماه رمضان در خانه

مواد مورد نیاز برای درست کردن زولبیا و بامیه

  • نشاسته : 200 گرم
  • ماست : 200 گرم
  • جوش شیرین : 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک : 1/3 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • آبلیمو : 3 قاشق سوپ خوری
  • شکر : نیم کیلو
  • زعفران : به میزان لازم
  • آرد: 50 گرم
  • روغن جامد : 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه زولبیا

در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.

طرز تهیه بامیه :

ابتدا آب را می جوشانیم و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم آرد را اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود, روغن را به خمیر اضافه می کنیم و 2-3 دقیقه مخلوط می کنیم. بعد از سرد شدن خمیر تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.

خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.

شربت زولبیا و بامیه :

با مخلوط گلاب و جوش شیرین و زعفران می توانید شربت زولبیا و بامیه را تهیه کنید.

ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن زولبیا بامیه:

  1. روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود.پس سرخ کردن زولبیا بهتر است از روغن مایع استفاده کنید .
  2. شربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.به همین دلیل تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر میشوند.
  3. حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.
  4. در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید7 میلی متر باشد.
  5. زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.
  6. شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.
  7. مواد را بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا مجددا مخلوط کنید.
  8. ماسوره ی آچری برای درست کردن بامیه بهتر است .
  9. در هنگام سرخ کردن بامیه ها دقت کنید بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید چون باید بین بامیه ها فاصله باشد تا بخار بامیه ها باعث نرم شدن آنها نشود.
  10. بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.
  11. گلوکز باعث میشود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.گلوکز را میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید و یک قوطی آن برای چندین بار شربت درست کردن کافیست . در ضمن گلوکز بی رنگ مناسب تر است.
  12. بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون رو کش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

نکات تکمیلی در مورد زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
زولبیا و بامیه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع : khabar365

برای رفع تلخی زیتون چه باید کرد؟

زیتون یکی از خوش مزه ترین و مفید ترین خوردنی های همراه با غذا است که لذت غذا خوردن را چندین برابر می کند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. گاهی برایمان پیش می آید که هنگام خرید زیتون دقت کافی را نمی کنیم و زیتون تلخ می خریم اما روش هایی وجود دارد که با استفاده از آن ها می توانید تلخی زیتون را از بین ببرید. با این بخش از نکات خانه دارینمناک همراه شوید تا راه حل از بین بردن تلخی زیتون را بیاموزید.رفع تلخی زیتون

روش های از بین بردن تلخی زیتون

زیتون معمولا در ابتدای تابستان شروع به گل دادن می کند. سپس به تدریج میوه آن تشکیل می شود و در اواخر تابستان به مرحله برداشت می رسد. ابتدا زیتون سبز کمرنگ است و به تدریج تیره شده که در اواخر پاییز رنگ آن کاملا سبز تیره می شود. جالب است بدانید که زیتون در گذشته نماد صلح و ثروت بوده است. در پرچم سازمان ملل متحد نیز از شاخه زیتون به عنوان نماد صلح استفاده شده است و به سه صورت کنسروی – شکسته و بی هسته وجود دارد.

زیتون کنسروی همان زیتون بی هسته است که مرحله روغن گیری آن انجام نشده است و از آن برای درست کردن زیتون پرورده استفاده می کنند ، از این نوع زیتون برای تزیین نیز استفاده می شود.

زیتون شکسته زیتونی می باشد که روغن گیری نشده است.

از بین بردن و رفع تلخی زیتون

همه انواع زیتون ها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن ها شستشوی چند باره شان با آب است یعنی اینکه زیتون ها را سه یا چهار بار باید بشوییم و سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانیم تا طعم مطلوبی به دست آورد. پس از اینکه تلخی زیتون ها از بین رفت دوباره آن ها در آب نمک که مقدار شوریش مطابق میل شماست ، بریزید . سپس بر روی زیتون ها 2 قاشق روغن زیتون و یک قاشق گلپر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.

زیتون های سبز و نارس را در محلول قلیایی می خوابانند تا تلخی آن ها گرفته شود سپس برای مدتی در آب نگه می دارند و سپس این زیتون ها را در ظرف دارای مخلوط آب، نمک و سرکه می گذارند و یا با روش آب نمک تلخی این زیتون ها را از بین می برند.

راه هایی برای از بین بردن تلخی زیتون

زیتون ها را در خانه هم می توان عمل آورد اما بیشتر افراد مصرف کننده به علت وقت زیادی که این کار می برد ترجیح می دهند زیتون آماده تهیه کنند.

رنگ زیتون به نوع آن بستگی دارد اما اگر زیتون ها پس از بیرون آوردن از محلول قلیایی در معرض هوا باشند رنگ شان سیاه می شود. محلول های قلیایی خوراکی همان مخلوط ،آب و جوش شیرین و آهک هستند.

زیتون را به این روش حتی در خانه نیز می توان عمل آورد، اما به دلیل وقت گیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرف کنندگان، زیتون آماده را ترجیح می دهند. بعضی از زیتون ها پس از عمل آوردن سیاه می شوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار گیرد، رنگش به سیاهی می زند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می شود.در مورد محلول های قلیایی خوراکی، ترکیب آب و بی کربنات ها مثل جوش شیرین و آهک که برای مربای بالنگ استفاده می شود.

منبع : نمناک

طرز تهیه و نکات مهمی که باید در پخت “ترشی ریز” رعایت کنید!

مواد لازم برای ترشی ریز:

  • هویج:نیم کیلو
  • گل کلم:نیم کیلو
  • بادمجان:نیم کیلو
  • فلفل سبز (تند نباشد):250 گرم
  • خیار:نیم کیلو
  • سبزیجات معطرشامل(ترخون.مرزه.نعناع.جعفری.گشنیز.):یک کیلو
  • ادویه شامل(زردچوبه .نمک.ادویه کاری):2 قاشق سوپخوری
  • سرکه:به مقدار لازم
ترشی ریز
ترشی ریز

یکی از چاشنی های خوشمزه که در کنار غذا بسیار اشتها آور است ترشی ریز است که بدون شک طرفداران زیادی دارد.

ترشی ریز با انواع سبزیجات و صیفیجات خرد شده تهیه میشود و طرز تهیه آن به هیج عنوان سخت نیست و فقط باید یک سری نکات را رعایت کنیم تا بتوانید یک ترشی خوشمزه برای سفرهای غذایمان داشته باشیم.

طرز تهیه ترشی ریز:

تمامی سبزیجات و صیفی جات را پاک کنید و بشویید و پس از خشک شدن آنها را به ترتیب با دنده درشت و یا با غذا ساز چرخ کنید به طوری که له نشوند و دونه ها مشخص باشد.

ادویه ها را به همراه مقداری نمک و میزان مناسبی از سرکه مخلوط کنید و هم بزنید.

سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسب ترشی بریزید و سرکه ها را روی سبزیجات خرد شده بریزید تا ظرف پر شود.

سپس در ظرف را ببندید و چندین روز در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

شما میتوانید به سلیقه خود از انواع سبزیجات و صیفی جات دیگر استفاده کنید و در ترشی بریزید.

دقت کنید تمام سبزیجات و صیفیجاتی را که استفاده میکنید از قبل شسته و کاملا خشک شده باشد.

ظرف ترشی باید در محکمی داشته باشد تا ترشی خراب نشود.

ظرف ترشی باید تمییز و خشک باشد.

ترشی را در جای خنک قرار دهید تا جا بیفتد.

نکات تکمیلی در مورد ترشی ریز

ترشی ریز جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مرغ بریانی:

مرغ بریانی یکی از انواع غذاها با مرغ است که بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران زیادی هم دارد. با مرغ بریانی مطمئنا شما یک غذای دلچسب و چش نواز را برای عزیزانتان به ارمغان می آورید. بخصوص که یک مهمانی دور همی هم تشکیل داده باشید و بخواهید از دست پخت خود رونمایی کنید.

پس برای درست کردن این مرغ خوشمزه برای عزیزانتان با آشپزخانه سایت نمناک همراه باشید.

مرغ بریانی


مواد لازم

مرغ درسته یک عدد

زیره یک و نیم ق چ زیره

گشنیز یک و نیم ق چ
سیر سه حبه
روغن زیتون چهار قاشق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده سه قاشق غ
زعفران دو ق غ

طرز تهیه مرغ بریان

ابتدا مرغ تهیه شده را تمیز کنید و داخل شکمش را خارج کنید. تخم گشنیز و زیره رو آسیاب کنید سیر رو رنده ریز کنید و همراه با روغن زیتون، نمک وفلفل، جعفری و زعفران مخلوط کنید و با دست تمام سطح مرغ را به این مواد مخلوط شده آغشته کنید قسمت سینه مرغ رو زیر پوستش حتما از ادویه ها بزنید پاهای مرغ رو بهم وصل کنیدبال رو به سینه مرغ بدوزید. ته یه ظرف یکم هویج ، کرفس، سیر، لوبیا بذارید مرغ رو روی سبزیجات قرار بدین دو لیوان اب بریزید. روی مرغ رو فویل بکشید فویل رو جوری بکشید که مرغ هیچ تماسی با فویل نداشته باشه چند تا سوراخ کوچیک روی فویل ایجاد کنید.

فر را از قبل با حرارت 180 درجه گرم کنید و مرغ را در طبقه وسط فر به مدت دو ساعت قرار دهید تا مرغ پخته شود.

عطر و بوی مرغ شما قطعا هوش از سر خواهد بود و همه با دیدن این غذای لذیذ به شوق خواهند آمد.

مرغ بریانی آماده شده را وقتی از فر بیرون آوردید بگذارید کمی از حرارت بیفتد و بعد با چاقو تکه کنید و در کنار سس انار میل کنید.

تنها نکته مهمی که در مورد پخت مرغ بریانی باید توجه داشت این است که مقدار مناسبی از چاشنی، برای مرغی که کاملا بریان شده است ضرورت دارد. چرا که چاشنی باعث خوش طعم شدن مرغ می‌شود.

منبع : oneforall

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

رولت جزو شیرینی هایی است که کمتر کسی ممکن است دست رد به سمتش دراز کند چون بسیار خوشمزه و دلچسب است.
رولت یک نوع دسر هم محسوب میشود و انواع مختلف دارد که بر خلاف ظاهرش تهیه سختی هم ندارد و به راحتی میتوانید یک رولت خامه ای خوشمزه و خانگی را در منزل تهیه کنید و در کنار چایی یا قهوه عصرانه تان میل بفرمایید.پس با ما همراه شوید برای درست کردن یک رولت ساده خانگی در سایت آشپزی نمناک.

مواد لازم رولت ساده
آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم
آب گرم:3 قاشق سوپخوری
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری

رولت خامه ای - طرز تهیه شیرینی رولت سوئیسی با عکس | ایران کوک
طرز تهیه رولت ساده
ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید وسینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب نمایید.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید، سفیده ها را با هم زن برقی خوب بزنید تا سفت شود.
سپس نیمی از شکر را افزوده و دوباره هم بزنید تا با هم ترکیب شده و سفت گردد.
زرده ها را به همراه آب گرم و وانیل مخلوط کنید ، سپس باقی شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شده و به رنگ کرم درآید.
حالا مخلوط آرد را به آرامی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، سفیده را در سه نوبت به مواد فوق اضافه کرده و به کمک یک لیسک به آرامی مواد را به شکل دورانی مخلوط نمایید.
خمیر رولت را در سینی فر بریزید و روی آن را صاف کنید ، سینی را برای یک ربع تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رولت بپزد.
در این فاصله همه مواد داخل رولت را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
بعد از اینکه نان رولت پخت آن را از فر بیرون آورده و روی یک پارچه تمیز برگردانید.
سپس با یک برس نم دار روی کاغذ روغنی را مرطوب کنید و آن را به آرامی ازنان جدا کرده و به آرامی رول کنید و اجازه دهید خنک شود.
نان را بعد از خنک شدن به آرامی باز کنید و خامه را به کمک یک کاردک روی سطح آن بمالید و دوباره رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.
رولت های خامه ای را در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر شکر و خامه تزیین کنید
نکاتی برای خوشمزه تر شدن رولت ساده خامه ای
در داخل رولت به جای خامه میتوانید از بستنی استفاده کنید. بعد از اینکه بستنی کمی نرم شد با قاشق آن را روی سطح کیک پخش کرده و کیک را رول کنید. سپس رول ها را به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی دوباره سفت شود.
با انواع شکلات، مربا، و میوه های فصلی میتوانید رولت های خامه ای را تزیین کنید .
خامه قنادی را چند دقیقه قبل از فرم دادن از فریزر خارج کنید. و وقتی کمی یخ آن باز شود با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد.
نکات تکمیلی در مورد رولت ساده
رولت ساده جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
رولت ساده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
منبع: ashkadeh

طرز تهیه نانِ ایتالیایی «فوکاچیا»

نان فوکاچیا یکی از نان های خوشمزه ایتالیایی هست که درست کردن آن خیلی ساده است و هم می توانید آن را به همراه انواع خوراک ها سرو کنید و هم می توانید آن را با پنیر به عنوان عصرانه خورد و یا در کنار سوپ ها سرو کرد و حتی می توان خالی بعنوان یک میان وعده میل کنید.

نان فوکاچیا نوعی نان ایتالیایی است که بافتی شبیه به خمیر پیتزا دارد. مثل نان بربری ضخیم است. فوکاچیا رویه ی تردی دارد ولی بافت داخل آن نرم و پفکی است. این نان سبک و خوشمزه را می توانید کنار غذاهای مختلف، انواع سوپ یا هوموس سرو کنید. می توانید آن را باز کنید و انواع ساندویچ ایتالیایی را بین آن قرار بدهید و سرو کنید.

مواد لازم برای نان فوکاچیا ایتالیایی :
آرد 3 پیمانه
آب گرم1 پیمانه+1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه2 قاشق چایخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
نمک2 قاشق چایخوری


برای روی نان :
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
آویشن خشک1 قاشق چایخوری
آویشنچند شاخه تازه


طرز تهیه نان فوکاچیا:
برای تهیه نان فوکاچیا ابتدا آب گرم را در کاسه ی بزرگی بریزید سپس خمیر مایه را اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا فعال شود و روی آب حالت کف ایجاد شود سپس روغن و نمک اضافه کنید.


حدودا نیمی از آرد اضافه کنید و با قاشق حدود 1 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود سپس باقیمانده آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شدند دستتان را آردی کنید و حدود 8 دقیقه خمیر ورز بدهید سعی کنید به خمیر زیاد آرد اضافه نکنید خمیر باید خیلی لطیف باشد اما به دست نچسبد اگر لازم بود باز به آن آرد اضافه کنید. اما در حدی که به دست نچسبد و خمیر خیلی لطیفی داشته باشید.


کف کاسه روغن زیتون بریزید و خمیر را بگذارید داخل آن خمیر را کمی بچرخانید تا تمام سطح خمیر به روغن آغشته شود سپس روی کاسه را بپوشانید برای نیم ساعت استراحت بدهید تا خمیر نان فوکاچیا ور بیاید.
کف قالب مناسبی (یا سینی فر) را با کاغذ روغنی بپوشانید وسطح آن را با روغن چرب کنید و خمیر را به آرامی در سطح قالب پهن کنید اما مراقب باشید با وارد کردن فشار بیش از حد هوای خمیر را خالی نکنید.


مقدار کمی روغن زیتون روی سطح خمیر بریزید تا حدی که چرب شود، سپس روی آن آویشن خشک بپاشید و روی سطح خمیر را با انگشت حفره هایی ایجاد کنید. اکنون فر را روشن کنید و روی 200 درجه سانتیگراد قرار بدهید.


حدود 20-30 دقیقه به خمیر استراحت بدهید لازم نیست روی سطح خمیر را بپوشانید زیرا روغن از خشک شدن خمیرجلو گیری می کند. بعد از گذشت این زمان خمیر آماده را در فر از قبل گرم شده با همان دمای 200 درجه ساتیگراد قرار بدهید تا بپزد.


بعد از گذشت 15-20 دقیقه سطح نان طلایی می شود و نان شما آماده می شود. البته درجه و میزان گرمای فرها با هم متفاوت است. زمانی که روی سطح نان طلایی رنگ شد آن را خارج کنید. اجازه بدهید نان فوکاچیای شما سرد شود و به روش دلخواه برش بزنید، سپس چند برگ آویشن روی آن بریزید و سرو کنید.
البته می توانید آویشن های تازه را قبل از قرار دادن در فر روی آن ها بریزید.


نکاتی برای تهیه ی نان فوکاچیا :
• برای تزیین روی نان فوکاچیا از گوجه گیلاسی، پیاز و سیر سرخ کرده و زیتون و رزماری یا آویشن استفاده کنید.

• برای پخت نان فوکاچیا می توانید از رزماری به جای آویشن استفاده کنید که این کاملا سلیقه ای است.

• این نان را می توانید قبل از قرار دادن در فر با انواع سبزیجات به روش دلخواه تان تزیین کنید.

منبع: shikfood

دستور تهیه باسلوق خوشمزه

طرز تهیه باسلوق ژله ای و ساده :

باسلوق یا راحت الحلقوم یک شیرینی سنتی است که در مدل های مختلفی تهیه می شود. شما میتوانید به دلخواه وسط آن را گردو یا مغزیجات دیگر بگذارید. در این بخش طرز تهیه باسلوق ساده و ژله ای را برای شما آماده کرده ایم. شما میتوانید از این شیرینی خوشمزه برای پذیرایی از مهمان استفاده کنید. سعی کنید به جای استفاده از تنقلات مضر مغازه ها از شیرینی های اصیل خانگی استفاده کنید.

طرز تهیه باسلوق ژله ای

مواد لازم برای باسلوق ژله ای

  • ژله موردنظر:یک بسته لیمو یا پرتقال
  • شکر:یک پیمانه
  • نشاسته:نصف پیمانه
  • آب سرد:یک دوم پیمانه
  • گلاب:یک دوم پیمانه
  • آرد نشاسته و پودرقند:به میزان لازم برای غلتاندن

چگونه در خانه باسلوق درست کنیم؟ طرز تهیه و فوت و فن باسلوق گردویی | مجله  کوروش

روش درست کردن باسلوق ژله ای خوشمزه

در اولین مرحله برای تهیه باسلوق ژله ای شما باید نشاسته را در ظرف رفته و بعد دو پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید. حالا نشاسته را در آب سرد خوب حل کنید. در مرحله بعدی پودر ژله را به همراه یک لیوان آب جوش در ظرفی ریخته و آن را روی حرارت کتری بگذارید تا پودر ژله کاملا در آب حل شود.

وقتیکه پودر ژله خنک شد، آن را با نشاسته در قابلمه مناسب بریزید. حالا قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا حسابی با هم مخلوط شوند. زمانی که رنگ نشاسته براق شد باید کره و گلاب و شکر را به آن اضافه کنید. خیلی دقت کنید که همه مراحل باید سریع بوده و مدام مواد را هم بزنید. چون ممکنست مخلوط تان تک بگیرید.

پس از آنکه مواد باسلوق حسابی سفت شدند مواد را از روی حرارت بردارید. حالا در کف ظرف مناسبی مقداری پودر نارگیل پاشیده و بعد نصف مواد باسلوق را در ظرف بریزید. حالا روی باسلوق مقداری پودر نارگیل و یا مغز ریخته و بعد باقیمانده باسلوق را در ظرف بریزید. حالا آن را در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.

با دستپخت20 همراه باشید

نکات طلایی در تهیه باسلوق ژله ای

۱. اگر ۳ قاشق پودر ژلاتین به مخلوط پودر ژله و آب جوش اضافه کنید، باسلوق تان شبیه باسلوق های مغازه در می آید.

۲. پودر ژله های تیره تر باسلوق شما را خوشمزه تر می کند.

۳. اگر می خواهید باسلوق رنگی تر شود می توانید به پودر ژله چند قطره خوراکی همرنگ با پودر ژله اضافه کنید.

۴. اگر دوست داشتید میتوانید مواد باسلوق را به جای دو مرحله چند مرحله روی هم بریزید و بینش را به انتخاب خودتان پر از پودر نارگیل یا انواع مغزیجات و گردو بکنید.

طرز تهیه باسلوق ساده

مواد لازم برای تهیه باسلوق ساده

آب سرد : دو پیمانه

نشاسته : دو پیمانه

گلاب : ۱/۲ پیمانه

شکر : یک و نیم پیمانه

پودر نارگیل : به مقدار لازم

مغز گردو : به مقدار لازم

کره : ۱۰۰ گرم

طرز تهیه باسلوق ساده در منزل

برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را در قابلمه ای بریزید ( بهتر است از قابلمه با جنس تفلون استفاده شود ) و بعد از آن نشاسته را نیز بیفزایید و بعد قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم نشاسته در آب کاملا حل شود

و با قاشق یا کفگیر چوبی کمی هم بزنید مراقب باشید که اگر گلوله ای ایجاد شد با قاشق روی آن بزنید تا نشاسته در آب حل شود. زمانی که کاملا نشاسته در آب حل شد،شکر را کم کم به آن اضافه کنید و با یک کفگیر چوبی هم بزنید تا در مایع شکر حل شود

آنگاه گلاب و روغن را بیفزایید و مستمر و پیاپی هم بزنید تا مایع به حدی غلظت پیدا کند که اثری از مایع نباشد و فقط شما خمیری در قابلمه داشته باشید. آنگاه قابلمه را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن بیفزایید و بگذارید تا خمیر سرد شود

سپس به مدت ۱ ساعت مواد را در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود. در آخر از یخچال در آورید و دستتان را چرب کنید و مایع را کمی ورز دهید و بصورت استوانه ای به قطر۳سانت برش دهید و در بشقابی پودر نارگیل بریزید

و باسلوق ها را در آن بغلتانید و نوش جانتان کنید. روش دیگر نیز این است که شما میتوانید وقتی خمیر را از قابلمه در آوردید بمدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و پس از گذشت ۱ ساعت از یخچال خارج کنید و بعد از شکل دادن به خمیر گردو را در وسط آن قرار دهید

به طوری که کمی از سر گردو بیرون باشد. این خوراکی به عنوان سوغاتی در برخی از شهرها ارائه می شود که طرفداران بسیاری نیز دارد ، می توانید با تهیه باسلوق خانگی به جای استفاده از قند از باسلوق در کنار چای استفاده نمایید.

نکات طلایی در تهیه باسلوق ساده

۱. اگر به مخلوط نشاسته مقداری زعفران بزنید، باسلوق تان زعفرانی شده و بسیار خوشمزه می شود.

۲. اگر دوست داشتید میتوانید در کنار مغز گردو از خلال بادام و خلال پسته هم استفاده کنید.

۳. اگر دوست داشتید میتوانید به جای حل کردن نشاسته در آب سرد، آن را در آبمیوه سرد حل کنید.

یک روش دیگر برای تهیه باسلوق اینست که وقتی موادتان سفت شد کف سینی پودر نارگیل ریخته و مواد را داخل آن بریزید. بعد تا زمانیکه سفت نشده اند به اندازه یک گوله از مواد برداشته و اندازه گردوی درشتی آن را گردالی کنید. در نهایت یک مغز گردو هم در آن فرو کنید.

یک روش دیگر هم برای تهیه باسلوق شب یلدا آنست که لایه اول را حدود یک و نیم سانت از مواد ترکیب را رنگ خوراکی سبز بریزید. بعد روی آن نارگیل پاچیده و نیم سانت مواد باسلوق ساده را بریزید. مجددا روی آن پودر نارگیل ریخته و لایه آخر را 4-5 سانت مواد باسلوق ترکیب با رنگ قرمز بریزید. حالا میتوانید مواد را همینطور در یخچال گذاشته و بصورت مستطیل برش دهید. هم اینکه روی سینی یک کاغذ روغنی می گذاشتید بعد دو طرف کاغذ را بر می داشتید تا باسلق تان لوله ای شود.

نشاسته و گردوی این شیرینی برای سلامتی بسیار مفید است.

پودر نشاسته سزشار و غنی از فیبر، کلسیم، آهن و ویتامین B می باشد که بسیار کم کالریست و علاوه بر پخت و پز در صنایع صنعتی و تولیدی کاربرد بسیار دارد.

گردو نسبدارای مقدار زیادی چربی های امگا 3 و آنتی اکسیدان است. بهبود عملکرد مغز ، پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان از خواص گردو محسوب می شود. گردو در انواع غذاها ، دسرها، کیک ها و غیره مصرف می شود.

12345
last