آموزش طرز تهیه کیک ژله ای
کیک ژله ای یکی از انواع دسرهای متفاوت و شیکی است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب میباشد، این دسر از دو لایه ژله و کیک تشکیل میشود که در ادامه به طرز تهیه آن میپردازیم.
مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای:
- توت فرنگی تازه: ۱۵ تا ۲۰ عدد
- پودر ژله آلورا: ۲ بسته
- پودر ژله توت فرنگی: ۱ بسته
- پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری
- کره: ۵۰ گرم
- بستنی وانیلی: ۲ لیوان
- بیسکویت ساقه طلایی: ۱ بسته
طرز تهیه کیک ژله ای مجلسی:
ابتدا بیستکوییت ساقه طلایی را در مخلوط کن بریزید تا پودر شود سپس کره آب شده را افزوده و مخلوط نمایید تا حالت خمیری پیدا کند.
قالب کمربندی را با یک لایه سلفون بپوشانید و خمیر را داخل آن پهن کنید و مخلوط بیسکویت را با پشت قاشق خوب فشرده کنید و سپس قالب را برای ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
در این میان دو بسته ژله آلورا را با دو لیوان آب جوش را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید تا حل شود، سپس پودر ژلاتین را به پودر ژله آلورا و آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع شفاف بدست بیاید.
حالا دو لیوان بستنی وانیلی را به مایع شفاف بدست آمده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بستنی کاملا با مایع ژله ترکیب شود.
حالا قالب را از فریزر خارج کنید و مخلوط ژله و بستنی را روی آن بریزید و قالب را برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بخوبی ببندد. کیک ژله ای را بعد از زمان ذکر شده از قالب بیرون آورده و با برش هایی از توت فرنگی تزیین و سرو نمایید.
خواص توت فرنگی:
- مصرف توت فرنگی برای درمان یبوست مفید است.
- توت فرنگی خطر لخته شدن خون و سکته مغزی را کاهش می دهد.
- مصرف توت فرنگی رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و التهاب بدن را از بین میبرد.
- خوردن توت فرنگی به افرادی که دچار فشارخون بالا هستند توصیه می شود.
[ بازدید : 163 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]