فوت و فن های دیزی یا همان آبگوشت

سه شنبه 1 مهر 1399
11:08
زلال احمدی

در نگاه اول پخت دیزی بسیار آسان به نظر می رسد ولی در واقع فوت و فن های خاصی دارد تا بتوان یک دیزی جاافتاده با طعم واقعی را بچشید.

فوت و فن های دیزی یا همان آبگوشت:
دیزی یا همان آبگوشت و یا شوربا یکی از خوراک های اصیل و محبوب ایران است.
در نگاه اول پخت دیزی بسیار آسان به نظر می رسد ولی در واقع فوت و فن های خاصی دارد تا بتوان یک دیزی جاافتاده با طعم واقعی را بچشید.
در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند ، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی ، و نخود استفاده می شود.
این خوراک را در دو مرحله می خورند اول آب آن را با تکه های نان تلیت میکنند و بعد بقیه مواد را با گوشت کوب کاملاً کوبیده و در کنار پیاز و چاشنی های دیگر میل می کنند .
برای پخت آن هم نخود را از شب قبل خیس میکنند و بعد به همراه بقیه مواد در یک قابلمه میریزند و با آب فراروان به مدت 4 تا 4 ساعت و نیم می پزند.
دقت کنید در پخت دیزی آب لیمو را هنگام پخت داخل آن نریزید چون باعث تلخی غذا میشود.
همچنین از ابتدای پخت دیزی به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیر پخته شدن گوشت می شود.
منبع: goonagoon95

[ بازدید : 158 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزباشی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]