سالاد ماکارونی

دوشنبه 6 دی 1400
13:39
زلال احمدی

بهترین روش برای درست‌کردن سالاد ماکارونی

استفاده از انواع کالباس در درست‌کردن سالاد ماکارونی، مانند قانونی نانوشته در بین افراد جا افتاده و سبب شده است تا بسیاری از کسانی که به این سالاد علاقه دارند، به دلایلی مانند مضر بودن کالباس، قید تهیه‌ و نوش‌جان‌کردن این پیش‌غذای خوشمزه را بزنند؛ اما درست کردن سالاد ماکاروني بدون کالباس نیز ممکن است و می‌توانید مواد دیگری را جایگزین کالباس کنید. به عنوان مثال سالاد ماکارونی با تن ماهی یکی از این دستورهای محبوب است. اما ما امروز قصد داریم به شما یاد بدهیم که چطور می‌توانید بدون کالباس و ژامبون نیز یک سالاد ماکارونی بسیار لذیذ را در مدت زمانی کوتاه آماده کنید. با ما همراه باشید تا با ساده‌ترین روش‌های درست‌کردن سالاد ماکارونی بدون کالباس و ترفندهای سالاد ماکارونی آشنا شوید و یک گزینه‌ی بسیار سریع و خوشمزه را به منوی غذایی خود اضافه کنید.

مواد لازم سالاد ماکارونی با طرز تهیه ای خوشمزه

خیار شور 200 گرم

هویج 2 عدد بزرگ

ماکارونی فرمی 1 بسته

فلفل دلمه 1 عدد

نخود سبزپخته شده 200 گرم

ذرت شیرین پخته شده 250

گرم

ژامبون مرغ 300 گرم

لیمو ترش 1 عدد

سس مایونز 500 گرم

روغن زیتون نصف ته استکان قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان کافی


طرز تهیه سالاد ماکارونی لذیذ

برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، زرد چوبه و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارانی هاست بپزد تا کاملا نرم شود.

بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارانی ها بهتر شود.سپس ماکارانی ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند.

بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی، ذرت،ژامبون نگینی خرد شده،فلفل دلمه ریز خرد شده،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارانی پخته آماده شده مخلوط میکنیم.

برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز را می ریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند.

سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.

نکات طلائی در تهیه سالاد ماکارونی:

اگر بلافاصله قصد خوردن سالاد ماکارونی را ندارید و می‌خواهید در یخچال باقی بماند، به آن سس اضافه نکنید. یک الی دو ساعت قبل از مصرف سس را اضافه کنید تا سالاد تازگی و طراوت خود را داشته باشد.

طرز تهیه سالاد ماکارونی که به آن پرداختیم مناسب ۴ تا ۵ نفر است. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت‌های مواد اولیه را تغییر دهید.

در سالاد ماکارونی از تخم مرغ پخته به جای سیب زمینی می‌توانید استفاده کنید.


[ بازدید : 145 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزباشی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]