طرز تهیه ترشی گوجه ی سبز
مواد لازم برای ترشی گوجه ی سبز:
مواد ذکر شده در این دستور تهیه برای 2 ظرف کوچک 500 گرمی مناسب می باشد.
- گوجه سبز درشت : 1 کیلوگرم
- برگ بو : 4 تا 5 عدد
- تخم خردل : 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید :1 لیتر
- ترخان تازه :2 شاخه
- خلال پرتقال تلخی گرفته : 2 قاشق غذاخوری
- شکر : 4 قاشق غذاخوری
- نمک :1 قاشق غذاخوری
- دانه فلفل :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی گوجه ی سبز:
برای درست کردن این ترشی باید گوجه سبزها را تمیز بشویید و دم آن را بکنید و داخل یک پارچه نازک و تمیز بریزید و پارپه را از چهار طرف بگیرید و داخل آبکش فلزی بگذارید.
سپس آن را روی بخار آب قرار دهید تا در اثر گرما پوست گوجه ها کمی ترک بخورد.
بعد انجام این مرحله داخل قابلمه ای سرکه ، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 2 دقیقه بجوشند و شکر و نمک در سرکه حل شوند.
بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و بلافاصله به آن ترخان ،خلال نارنج ، تخم خردل ، دانه فلفل و برگ مو را اضافه کنید و هم بزنید تا کم کم مخلوط سرکه سرد شود.
سپس داخل شیشه یا ظرف مورد نظر ترشی ، گوجه های پوست ترک خورده را بریزید و روی آن را با مخلوط سرکه آماده و سرد شده پر کنید و در آن را محکم ببندید و حتما هوا گیری کنید.
شیشه های ترشی را به مدت 10 روز در جای خنک قرار دهید تا جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد ترشی گوجهی سبز
ترشی گوجهی سبز جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
منبع: کمون 95
[ بازدید : 202 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]