شیره انگور

يکشنبه 27 بهمن 1398
18:29
زلال احمدی

مواد لازم :
انگور : ۶ کیلوگرم
خاک کهنه : ۴ قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
پس از گرفتن آب انگور، با صافی پارچه ای آب انگور را صاف می کنیم.
خاک و با سه لیوان آب مخلوط می کنیم.
آب انگور را روی شعله قرار می دهیم تا ولرم شود بطوریکه انگشت دست داخل آن گرم شود اما نسوزد، شعله را خاموش می کنیم.
خاک را صاف کرده و داخل آب انگور ولرم می ریزیم و هم می زنیم.

آب انگور را برای چند ساعت کنار گذاشته تا خاک ته نشین و مایع شفاف شود.
کم کم و به آرامی آب انگور را از ظرف برداشته و صاف می کنیم. آب انگور مخلوط با خاک ته ظرف را داخل صافی پارچه ای ضخیم مثل متقال ریخته و صاف می کنیم.
آب انگور را روی شعله قرار می دهیم، پس از به جوش آمدن از روی شعله برداشته و برای چند ساعت کنار می گذاریم تا سرد و شفاف شود، دوباره آب انگور را با صافی پارچه ای صاف می کنیم.
آب انگور را روی شعله ملایم قرار داده و پس از جوش آمدن کف های روی آب انگور را برمی داریم.
آب انگور را آنقدر هم می زنیم تا غلیظ شود، پس از رسیدن به غلظت مورد نظر شعله را خاموش می کنیم.

شیره را پس از برداشتن از روی شعله با همزن آنقدر هم می زنیم تا کف شیره بوجود بیاید. کف شیره را از شیره جدا می کنیم.


منبع: matbakhman


[ بازدید : 136 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزباشی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]